Впровадження новітніх технологій.

Капітальний ремонт вул. Клінічна.
28.04.2017
Ремонтні дорожні роботи вул. Руська, м.Тернопіль.
12.05.2017

ТОВ “Техно-Буд-Центр“ ввело в експлуатацію мобільну змішувальну установку Wirtgen KMA 200.
Це мобільна установка, яка змонтована на низькорамному причепі та обладнана власним силовим агрегатом. Вона дозволяє готувати холодні асфальтобетонні суміші для будівництва та відновлення доріг безпосередньо на місці проведення робіт. Перевага Wirtgen KMA 200 полягає в тому, що вона може оперативно переміщуватись з одного робочого майданчика на інший та швидко починати роботу, що значно скорочує час виконання робіт та зменшує витрати.
Для приготування сумішей для нових шарів дорожньої конструкції в мобільній змішувальній установці Wirtgen КМА 200 використовується фрезирований та інші матеріали, одержані зі старого дорожнього одягу з додаванням цементу та бітумної емульсії. У разі необхідності, можливо вводити інші в’яжучі та мінеральні добавки для одержання сумішей з різними технічними характеристиками.
Використання мобільної змішувальної установки Wirtgen KMA 200 дозволить ТОВ “Техно-Буд-Центр“ оптимізувати процес виконання робіт шляхом зменшення терміну їх тривалості та підвищенням якості їх виконання. Утилізація старих дорожніх матеріалів та відсутність шкідливих викидів в атмосферу роблять цей метод більш екологічним у порівнянні з іншими.