Капітально відремонтували частину автомобільної дороги М-12

Ремонт доріг місцевого значення в Тернопільській області.
26.10.2018
Відновлено шар асфальтобетонного покриття на мості в м.Теребовля.
11.03.2019

Ділянка дороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, що проходить через місто Бережани капітально відремонтована.

ТОВ “Техно-Буд-Центр”провів  капітальний ремонт ділянки автомобільної дороги М-12 протяжністю 860 метрів в м. Бережани, Тернопільської області.

Відновлено шари дорожнього одягу, в тому числі вирівняли профіль дороги  щебенево-піщаною сумішшю та посилили основу шаром з органо-мінеральної суміші за технологією холодного ресайклінгу, влаштували нижній вирівнюючий шар асфальтобетону та верхній з щебенево-мастикового асфальтобетону.

Замінено труби газопроводу та водопроводу, побудовано нову дощову каналізацію з новими дощоприймальними колодязями. Відновлено проїзну та пішохідну частини мосту із доведенням їх характеристик до нормативних показників та встановленням нових елементів огородження. Влаштовано бордюри, з’їзди та зупинки.

Роботи розпочато в кінці серпня, повністю відремонтовано проїзну частину, на завершальному етапі ремонт тротуарів – встановлення фігурних елементів мощення.

Дякуємо усім мешканцям міста Бережан за підтримку!